• elktriciteitsmast
    • elektricien close up
    • kabels

Oranjegroep
Van Vollenhovenstraat 10
3016 BH Rotterdam
Postbus 21080
3001 AB Rotterdam
Tel: +31 10 412 33 99
Fax: +31 10 412 15 04

Elektrotechniek & Instrumentatie

Op zoek naar een baan in de elektrotechniek?

Zoek je een interessante functie in de elektrotechniek? Dan ben je bij de Oranjegroep aan het juiste adres. Wij leveren elektrotechnisch personeel aan verschillende opdrachtgevers in Nederland en België. Deze opdrachtgevers zijn landelijke bedrijven en organisaties uit het Midden- en Kleinbedrijf. We hebben werk voor verschillende soorten vakmensen binnen de elektrotechniek.

Wij bemiddelen:

Elektromonteurs Kabeltrekkers
Cv-monteurs Panelen monteur of bedradingsmonteur
Datamonteurs Voorman E of I of beide
Werkvoorbereiders E+W Meewerkend voorman E of I of beide
CAD tekenaars Storing/ en onderhoudsmonteur E of I of beide
Telecommonteurs Elektrotester 
Elektromonteurs E of I of beide                             Tracingmonteur
Inbedrijfstellers E of I of beide Hulpmonteur
Instrumentfitters Uitvoerders

Werk op elk niveau

Binnen alle vakgebieden hebben we vacatures en op elk niveau. Bij ons zit je ook goed om te groeien binnen de elektrotechniek. Zo is de Oranjegroep een erkend leerbedrijf en bieden we verschillende opleidingstrajecten en cursussen aan. Zo willen we al onze medewerkers uitstekende kansen bieden om te groeien binnen hun vakgebied.

Museum of vliegveld?

De Oranjegroep is een werkgever die de mogelijkheid biedt om in korte tijd veel te leren. Wat dacht je van werken aan boorplatformen, ziekenhuizen, vliegvelden, raffinaderijen, maar ook de renovaties van een musea als de Hermitage of Boijmans van Beuningen?

Is elektrotechniek iets voor jou?

Neem dan contact op met onze personeelszaken elektrotechniek op telefoonnummer 010-4123399 of mail naar . Je wordt dan begeleidt naar een nieuwe uitdagende functie. Je kunt ook direct je CV achterlaten door het sollicitatieformulier in te vullen.