Werkgevers

Op zoek naar personeel 

 

Heb jij een tekort aan personeel in de bouw of techniek? Of is één van jouw vaste krachten uitgevallen door ziekte en heb je snel vervanging nodig? Het werk mag natuurlijk nooit stil komen te liggen. In dat soort situaties biedt de Oranjegroep de oplossing. In de afgelopen decennia hebben wij een groot netwerk met professionals weten op te bouwen met ervaring in veel verschillende disciplines. 

Onze personeelsinzet beperkt zich niet tot een bepaalde discipline of segment. Overal kan je personeel van de Oranjegroep tegenkomen, zowel in de industrie, woning- en utiliteitsbouw en grond-, weg- & waterwerken. 

Wij ondersteunen jou als ondernemer of manager graag bij het inlenen van vakmensen voor de bouw en techniek, en het inhuren van personeel. De Oranjegroep is één van de grootste gespecialiseerde uitzendbureau's van Nederland en wij streven ernaar de grootste te worden!

Onze dienstverlening gaat ver: elke aanvraag durven wij aan! Met onze vanzelfsprekende dosis lef en onze flexibele houding bieden we mogelijkheden voor:  

  • Uitzenden
  • Detacheren
  • Werving & selectie
  • Payroll
  • Aannemen van werk

Het uitgangspunt van onze dienstverlening is altijd de variabele personeelsbehoefte van onze opdrachtgevers! Naast het invullen van deze vraag op de Nederlandse markt, realiseren we dit ook met onze uitzendvergunning in België. We volgen de regelgeving op de voet en zoeken altijd naar de beste oplossing voor de inlener en de werknemer. 

 

Breed vertegenwoordigd 

Vanuit Rotterdam, waar onze hoofdlocatie is gevestigd, werkt een team van ruim 80 collega’s samen om elke dag de juiste mensen te verbinden aan de best passende klanten. Ons team heeft een multicultureel karakter (maar liefst veertien nationaliteiten!), waardoor wij onder eigen dak in veel talen kunnen communiceren en ondersteunen. Naast de professionals van Nederlandse bodem, werven wij ook geschikte werklieden vanuit de gehele EU. Met kantoren in Kroatië, Roemenië en Polen kunnen wij zeer snel schakelen en de geworven professionals naar o.a. Nederland en België halen. Uiteraard volgt er een screeningstraject of men over de geschikte documenten beschikt.

Zoals genoemd, is de Oranjegroep niet alleen in Nederland actief met het werven van personeel. Vandaag de dag zijn wij breed vertegenwoordigd; drie Nederlandse vestigingen en bedrijven in Kroatië (sinds 2014), Roemenië (sinds 2017) en Polen (sinds 2018). Wij rekruteren personeel in de gehele EU en leveren tevens personeel voor projecten in de gehele EU. Vanzelfsprekend kennen wij de diverse wetgevingen en houden ons hieraan.  

Het ontzorgen van onze klanten is één van onze dagelijkse en belangrijkste taken. Wij nemen het gehele proces op ons voor het vinden en selecteren van de juiste mensen, met passende ervaring, met geschikte papieren, en indien nodig: huisvesting en vervoer.

Onze accountmanagers zijn met hun team verantwoordelijk voor het hele traject: vanaf het eerste inventariserende gesprek waarin wij vaststellen wat de wensen zijn, tot de evaluatie na afloop van een project. Deze persoonlijke benadering biedt beide partijen grote voordelen. Op deze manier gaan wij er vanuit, dat wij altijd een passende oplossing voor jouw personeelsprobleem kunnen leveren.

 

Disciplines 

De Oranjegroep is actief met het leveren van personeel in de bouw en techniek. 

Onze personeelsinzet beperkt zich niet tot één bepaald segment. Overal kan je personeel van Oranjegroep tegenkomen, zowel in de industrie, utiliteit- en woningbouw als bij grond-, weg- en waterwerken. 

Klik op een gewenste discipline en vind meer informatie en directe contactgegevens:

 

 

Heb jij een aanvraag voor meerdere disciplines?

Dan kunnen wij jou zeker ook helpen. Neem in dat geval contact op via onderstaand contactformulier.