Over ons

De juiste mensen koppelen aan het werk, bij de juiste klant: verbinden. Dát is wat Oranjegroep al sinds 20 september 1999 doet middels werving & selectie, uitzending en detachering. Door haar jarenlange ervaring heeft Oranjegroep een breed netwerk weten op te bouwen in de bouw en techniek, wat nog dagelijks groeit. Inmiddels behoren wij tot één van de grootste gespecialiseerde uitzendbureaus voor vaklieden in Nederland, met een breed netwerk van gerenommeerde bedrijven.

Vanuit Rotterdam, waar het kloppend hart van Oranjegroep ligt, wordt dagelijks aan meer dan 2500 mensen werk geboden bij onze klanten in Nederland, België, Kroatië, Polen, Roemenië en Zweden. Met een groot netwerk aan werkzoekenden binnen de bouw en techniek biedt de Oranjegroep de ideale flexibele oplossing voor haar klanten.

Onze projecten en werklocaties beperken zich niet tot een bepaalde discipline of segment. Overal kan je personeel van de Oranjegroep tegenkomen, zowel in de industrie, woning- en utiliteitsbouw en grond-, weg- & waterwerken.

Op het hoofdkantoor draagt een team van ruim 80 mannen en vrouwen dagelijks een steentje bij aan het plaatsen van de juiste persoon bij het juiste werk; van het hogere management, commerciële binnen- en buitendiensten, recruiters en verloners tot planners. Ons team heeft een Europees multicultureel karakter met maar liefst veertien verschillende nationaliteiten, waardoor wij onder eigen dak in veel talen kunnen communiceren en ondersteunen. Dit is een groot voordeel op de steeds internationaler wordende projecten.

Vandaag de dag is Oranjegroep breed vertegenwoordigd in Europa, met tevens bedrijven in Kroatië (sinds 2014), Roemenië (sinds 2017) en Polen (sinds 2018). In de genoemde landen hebben wij ook werknemers aan het werk. Echter, rekruteren wij in de hele EU, waarbij het gros van de werknemers aan de slag gaat in Nederland en België. Wat veel mensen niet weten, is dat wij ook projecten aannemen in andere EU landen, waar onze mensen aan het werk gaan.

Het ontzorgen van onze klanten is één van onze dagelijkse en belangrijkste taken. Wij nemen het proces op ons voor het vinden en selecteren van de juiste mensen, met passende ervaring, met geschikte papieren, en waar nodig voorzien wij tevens in huisvesting en vervoer.

Wij verzorgen ruim 1250 overnachtingen per dag (welke voldoen aan de SNF richtlijnen) voor werknemers waarvan de woon-werk afstand te groot is om dagelijks af te leggen. Daarnaast bestaat ons wagenpark uit bijna 400 auto’s, welke wij ter beschikking stellen voor diegenen die niet in hun eigen vervoer kunnen voorzien of vanuit het buitenland aan het werk gaan.

Onze organisatie biedt de mogelijkheid om talenten te ontplooien. In Moerdijk hebben wij een eigen opleidingscentrum gevestigd. Tevens is de Oranjegroep een erkend leerbedrijf, en streeft naar de optie om te ontwikkelen voor haar werknemers.

Wij zijn NEN 4400 en NBBU gecertificeerd. Hiermee laten we zien dat iedereen altijd een marktconforme vergoeding krijgt, en dat er in veilige en professionele werkomgevingen gewerkt wordt.

"De Oranjegroep: jouw ONE-STOP-SHOP voor flexibel bouw en technisch personeel"

 

20 jaar Oranjegroep

Zie hierna onze tijdlijn met oranje hoogtepunten:

1999 Oprichting Oranjeflex, kantoorhoudend Karel Doormanstraat in Rotterdam “De huiskamer”

2001 Verhuizing van kantoor naar de Schiedamsedijk in Rotterdam

2002 Oprichting Oranjegroep Holding B.V.

2002 Uitzenderkenning in België (Oranjebuild)

2003 Verhuizing van kantoor naar de Boompjes in Rotterdam

2004 1e Oranjegroep Haringparty 

2006 Aanschaf 1e koopwoning “Eikenstraat Dongen” 

2008 Mijlpaal: 50 overnachtingen per dag 

2012 Verhuizing van kantoor naar de Van Vollenhovenstraat in Rotterdam

2014 Opening kantoor + oprichting Oranjegroep Kroatië 

2015 Mijlpaal: wagenpark bestaat uit 60 bedrijfsauto’s

2015 Start: De Harde Leerschool (founder + sponsor)  

2016 Mijlpaal: 500 overnachtingen per dag  

2017 Mijlpaal: wagenpark bestaat uit 250 bedrijfsauto’s   

2017 Opening kantoor + oprichting Oranjegroep Roemenië

2017 Opening kantoor Geleen

2017 Mijlpaal: 1000 overnachtingen via Oranjegroep  

2018 Opening kantoor + oprichting Oranjegroep Polen

2018 Mijlpaal: 2000 man aan het werk, 1250 overnachtingen per dag, 300 auto’s

2018 Uitzenderkenning in België (Oranjeflex)

2018 Opening kantoor + bedrijfsschool Moerdijk 

2019 ORANJEGROEP 20 JAAR

 

Wat kunnen wij voor jou betekenen? 

Ben jij professional in de bouw, industrie of techniek en op zoek naar werk? Dan ben je aan het goede adres bij De Oranjegroep. Wij behoren tot één van de grootste uitzendbureaus van Nederland, met een breed netwerk van gerenommeerde bedrijven. Lees meer.

Heb jij een tekort aan personeel in de bouw, industrie of techniek? Of is één van jouw vaste krachten uitgevallen door ziekte en heb je snel vervanging nodig? Dan biedt De Oranjegroep hier een oplossing. Lees meer.