Werknemers

Op zoek naar werk

 

Ben jij professional in de bouw of techniek en op zoek naar werk? Dan ben je aan het goede adres bij de Oranjegroep. Wij behoren tot één van de grootste gespecialiseerde uitzendbureaus voor vaklieden in Nederland, met een breed netwerk van gerenommeerde bedrijven. Al sinds 20 september 1999 zijn wij succesvol in het vinden van uitdagende en variërende opdrachten voor onze werknemers.

Dit resulteert in het feit, dat wij alleen al dagelijks aan meer dan 2500 mensen werk bieden in Nederland, België, Kroatië, Polen, Roemenië en Zweden. Al jaar en dag doen wij dit met volle overgave en voorzien wij naast het bieden van werk, ook in huisvesting en vervoer. Wij verzorgen ruim 1250 overnachtingen per dag (welke voldoen aan de SNF richtlijnen) voor werknemers waarvan de woon-werk afstand te groot is om dagelijks af te leggen. Daarnaast bestaat ons wagenpark uit bijna 450 auto’s, welke wij ter beschikking stellen voor diegenen die niet in hun eigen vervoer kunnen voorzien of vanuit het buitenland aan het werk gaan.

Met onze jarenlange, maar ook nieuwe, relaties garanderen wij, dat er voldoende werk beschikbaar is. Zeker de huidige markt biedt enorm veel mogelijkheden. Hiermee bieden wij je een stimulerende werkomgeving waar je als gemotiveerde collega mee kan groeien. We hebben werk voor zowel de ervaren professional als de beginnende vakman.

Onze organisatie biedt jou de mogelijkheid om je talenten te ontplooien. In Moerdijk hebben wij een eigen bedrijfsschool gevestigd. Tevens is de Oranjegroep een erkend leerbedrijf, en streeft naar de optie om te ontwikkelen voor haar werknemers. Uiteraard hoort hier ook een prima pakket aan primaire en secundaire voorwaarden bij.

Wij zijn NEN 4400 en NBBU gecertificeerd. Hiermee weet je dat je altijd een marktconforme vergoeding krijgt, en dat je in een veilige en professionele werkomgeving werkt.

De Oranjegroep is ook buiten Nederland vertegenwoordigd met tevens bedrijven in: 

  • Kroatië (sinds 2014)
  • Roemenië (sinds 2017)
  • Polen (sinds 2018)

In deze landen hebben wij tevens werknemers aan het werk. Wij rekruteren in de hele EU, waarbij het gros van de werknemers aan de slag gaat in Nederland en België. Echter, wat veel mensen niet weten, is dat wij ook projecten aannemen in andere EU landen, waar onze mensen aan het werk kunnen. Deze brede (Europese) oriëntatie is niet vreemd te noemen, als je je realiseert dat ons kantoorteam uit maar liefst veertien verschillende nationaliteiten bestaat.  

 

Disciplines

De Oranjegroep is actief met het werven van personeel in de bouw en techniek. 

Onze personeelsinzet beperkt zich niet tot een bepaalde discipline of segment. Overal kan je personeel van de Oranjegroep tegenkomen, zowel in de industrie, utiliteit woningbouw als grond-, weg- en waterwerken.

Heb jij ervaring en wil je aan de slag? Dan komen wij graag met jou in contact. Klik op de discipline waar jouw interesse naar uitgaat voor meer informatie en sollicitatiemogelijkheden.

Wat moet jij doen om voor ons aan het werk te kunnen?

Allereerst, moet je ons laten weten dat je werkzoekend bent naar een baan binnen de bouw of techniek. Doe dit door te reageren op één van de functieprofielen bij de gewenste discipline. Wees ervan bewust dat wij actief zijn in de hele wereld van bouw en techniek; de genoemde disciplines kunnen dus ook overlappen per werkgebied. Staat jouw functie er niet tussen bij de gekozen discipline? Kijk dan zeker ook even bij de andere disciplines. Tenslotte is het nog goed om je te realiseren, dat de genoemde functies slechts een greep is uit de ruime mogelijkheden van vraag en aanbod. 

Zodra we een passende functie voor jou gevonden hebben en/of nog vragen hebben, nemen wij contact met jou op. Wees zo volledig mogelijk met het achterlaten van jouw gegevens; des te vollediger je ons informeert, des te gerichter wij voor jou kunnen zoeken.

 

Aan de slag

Ga je voor ons aan de slag, dan verwachten wij dat jij jouw werk uitvoert naar beste kunnen. Jij acteert uit de goede naam van de Oranjegroep. Ga respectvol om met je collega’s, in bruikleen gekregen bedrijfsmiddelen en de spullen van anderen. Wees op tijd aanwezig en kom gemaakte afspraken na.

Houd je aan de regels van de opdrachtgever en volg ten alle tijden de algemene veiligheidsregels en de specifieke regels van de locatie waar je aan het werk bent. Let op: deze kunnen aanzienlijk wisselen per locatie en het is uiterst belangrijk dat je zorg draagt voor jouw eigen veiligheid en die van jouw collega’s. 

Binnen de Oranjegroep is de directie primair verantwoordelijk voor het beleid en de uitvoering van de wettelijke bepalingen. De uitvoering voor het veiligheidsbeleid is echter een lijnverantwoordelijkheid, wat betekent dat jij als medewerker ook een aantal verantwoordelijkheden en bevoegdheden hebt ten aanzien van de arbowetgeving. Veiligheid boven alles.

 

Erkend leerbedrijf

De Oranjegroep biedt unieke mogelijkheden om je talenten te ontplooien, aangezien wij een erkend leerbedrijf zijn. Als werkgever hebben we oog voor jouw ontwikkeling tot technisch professional. Wij bieden regelmatig cursussen en trainingen aan, welke nodig zijn voor jou (en hiermee ook voor ons) om aan het werk te kunnen blijven bij onze klanten. Dit gebeurt zowel binnen- als buitenshuis, daar wij in de loop der jaren ook in de opleidingswereld goede en stabiele contacten hebben opgebouwd. Tevens hebben wij een eigen bedrijfsschool op onze locatie in Moerdijk.